Om Power By Lisa

Vem är jag och vad kan man förvänta sig av mig?

Som person är jag positiv, driven och rak. Om du trivs med en sådan person kan vi kanske vara en match. För jag tror att det är viktigt att vi båda två trivs med varandra. Jag har två små barn och bor med min man utanför Göteborg. Jag har i grunden läst beteendevetenskap med inriktning på psykiatri. Jag har tio års erfarenhet av träningsbranschen då jag är instruktör på en av Sveriges största gymkedjor, med diverse koncept i bagaget. Jag är Lic- Pt, med fördjupningsområde Postgravid träning och diplomerad massör. Jag arbetar heltid med marknadsföring och driver vid sidan av Powerbylisa med Pt online, träningsresor, föreläsningar mm.

Då jag inte tar emot PT klienter

Vi måste tänka likandant!

Ibland säger jag nej till klienter, detta är för min egen kvalitetssäkring, då jag tex kan för lite om det området eller att klienten och jag har helt olika uppfattning om en hälsosam livstil /kropp.

Så här går PT Online till

Kontakta mig för att komma igång med onlineträning idag!

01.

Du kommer få fylla i en behovsanalys, som jag skickar till mig till dig efter köp. När du noggrant fyllt i denna skickar du tillbaka den till mig och jag bygger ditt program efter dina svar.

02.

Du får ditt Schema och vi diskuterar detta med varandra tills vi är överens.

03.

Schemat kan kommas och ändras om det inte funkar i praktiken det viktigaste är kommunikationen mellan oss.

04.

Rapport (du rapporterar till mig 1 gång i veckan oftast måndagar om inget annat är bestämt) du får feedback på dettas samma dag alt dagen efter.

05.

Under programmets gång kan du fritt ställa frågor till mig via email du får svar inom 24 h på alla vardagar.