Om Power By Lisa

Vem är jag och vad kan man förvänta sig av mig?

Som person är jag positiv, driven och rak. Om du trivs med en sådan person kan vi kanske vara en match. För jag tror att det är viktigt att vi båda två trivs med varandra. Jag har två små barn och bor med min man utanför Göteborg. Jag har i grunden läst beteendevetenskap med inriktning på psykiatri. Jag har tio års erfarenhet av träningsbranschen då jag är instruktör på en av Sveriges största gymkedjor, med diverse koncept i bagaget. Jag är Lic- Pt, med fördjupningsområde Postgravid träning och diplomerad massör. Jag arbetar heltid med marknadsföring och driver vid sidan av Powerbylisa med Pt online, träningsresor, föreläsningar mm.

Såhär jobbar jag

Vad är viktigt att fokusera på och vilka förväntningar ska man ha?

Inom träningsbranschen är det generellt fokus på resultat, och dessa resultaten handlar oftast om VIKT alternativt om att minska eller öka i volym. Många söker snabba lösningar på ett stort problem.  Jag valde att starta Powerbylisa för jag vill primärt ha fokus på andra delar av en livsstilsförändring än bara en siffra. Jag ser till helheten, din livssituation, stress, bakgrund, skador mm.

Rapporteras ska ske in till mig 1 gång i veckan jag ger dig feedback samma dag alt dagen därefter (frågor kan ställas till mig via email och jag svarar alltid inom 24 h på vardagar). Det är alltså klientens ansvar att rapportera till mig, jag kommer aldrig någonsin jaga mina klienter för då tar jag bort en del av ansvaret. Det är upp till klienten att göra jobbet. Det är inte svårt att sätta någon på diet och få  (kortvariga) resultat, men det är inte mitt mål. Mitt mål är att mina klienter ska bli mer hållfasta och få mer energi, upplevda livskvalitén ska alltså höjas, jag vill ge dem Power att tro på sig själva och att efter tiden med mig klara sig själva.

Detta ska rapporteras

Vi genomför det här tillsammans!

  • Hur du mår

  • Träning

  • Kost

  • Sömn

  • Steg/Rörelse

Hos mig får du ett personligt bemötande och det är jag själv som skapar alla scheman, det är jag som sköter all kontakt ifrån början till slut. Här kan du få ett individanpassat träningsprogram samt kostschema/råd med olika förslag, jag ger alltid ut kaloriberäkning för de kunder som vill följa detta. Jag avråder en del att ens använda vågen och hos mig är det inget krav att rapportera in siffror, dock har jag krav på att klienten ska rapportera in annan information se över.

Du kan välja att träna på gym eller hemma och du kan ha specifika mål så som tex tävling med löpning.

Då jag inte tar emot PT klienter

Vi måste tänka likandant!

Ibland säger jag nej till klienter, detta är för min egen kvalitetssäkring, då jag tex kan för lite om det området eller att klienten och jag har helt olika uppfattning om en hälsosam livstil /kropp.

Så här går PT Online till

Kontakta mig för att komma igång med onlineträning idag!

01.

Du kommer få fylla i en behovsanalys, som jag skickar till mig till dig efter köp. När du noggrant fyllt i denna skickar du tillbaka den till mig och jag bygger ditt program efter dina svar.

02.

Du får ditt Schema och vi diskuterar detta med varandra tills vi är överens.

03.

Schemat kan kommas och ändras om det inte funkar i praktiken det viktigaste är kommunikationen mellan oss.

04.

Rapport (du rapporterar till mig 1 gång i veckan oftast måndagar om inget annat är bestämt) du får feedback på dettas samma dag alt dagen efter.

05.

Under programmets gång kan du fritt ställa frågor till mig via email du får svar inom 24 h på alla vardagar.